Wyrda Horses

Heidseck Mallory

Kuvan © van Uytert
Lempinimi Mal
Rotu, sukupuoli hannover, ori
Syntymäaika 15.07.2019
Säkäkorkeus, väri 173cm, tummanruunikko
Kasvattaja Heidseck Sporthorses
Omistaja Nerita VRL-12557, Wyrda Horses
Painotus, koulutustaso Kouluratsastus, Grand Prix
Rekisterinumero VH19-011-0143
hevonen on täyttänyt 3 vuotta 03.08.2019

Luonnekuvaus

Heidseck Mallory on sellainen niin sanotusti hyvä paha poika. Se esittää kovaa poikaa ja näyttää välillä siltä, mutta kovan kuoren alta löytyy kunnon pehmoilija ja fiksu tyyppi. Mal käyttäytyy usein orimaisesti, mutta jo pieni kehotus palauttaa orin maan pinnalle. Joko kirjaimellisesti tai kuvainnollisesti, välillä sekä että. Hoitaessa Mal on aluksi epäluuloinen ja uusille varsinkin pistetään pahismoodi päälle, eli siis jurotetaan paikoillaan, mutta tuttujen kanssa ori olisi kuin jättisylivauva. Se rakastaa rapsutuksia ja herkkuja, mutta tietysti ei sitä voi kaikille myöntää. Kaikkien kanssa kuitenkin kaikki toimenpiteet onnistuvat ongelmitta.

Ratsuna Mal on alkuun testaileva, se vähän funtsii millainen kuski sillä tällä kertaa on. Vaikka ori ei ole lähelläkään laiskaa, ei se silti viitsi tehdä hommia, jos siltä ei niitä vaadita. Kun kuski pistää Malin töihin, se tekee hyvin hommia ja keskittyy täysin ratsastajaansa. Jos taas sen antaa löysäillä, niin se taatusti tekee sen. Malilla on käsittämättömän portaaton vaihteisto, sen saa helposti lisäämään, kokoamaan, venymään ja vanumaan juuri sen verran mitä kuski haluaa. Kokoamiskyky on orilla mieletön, joten sen kanssa on sitä vaativia tehtäviä oikein mukava tehdä. Maastossa Mal pysyy hyppysissä, mutta esteillä orilla leviää pakka käsiin ja se vain säheltää mennessään.

Mal on huipputason kouluoriksi todella helppo tapaus, sen kanssa kisareissut ovat melkein nautinto. Sen kanssa ei tarvitse vääntää yhtään mistään ja ei tarvitse pelätä, että ori pistäisi ranttaliksi. Ongelmia ei ole matkustelussa, odottelussa, verryttelyssä tai oikeastaan missään. Tosin keväisin saattaa kierroksia olla pari enemmän, mutta ei mitenkään erikoisesti. Esteiden lisäksi toinen innostuttaja on palkintojenjaot, joissa orilla saattaa lähteä vauhti päälle. Varsinkin, jos se pääsee johtamaan porukkaa.

   

i. Mauritz 'H
hann, rt, 176cm
KTK-II, KV-II
ii. Matchor iii. Morrcrown
iie. Fahenstar
ie. Ritzfield 'H iei. Ritzefarld
iee. Diedra 'H
e. Haydee Sec
hann, trn, 171cm
KTK-III, KV-III
ei. Haddrick eii. Handstand
eie. Riscallion
ee. Semisec eei. Secore
eee. Spectaculare

Jälkeläiset

28.09.2019 o. Heidseck Malcolm KV-I, KTK-II (e. Krimhilde Lee)

Saavutukset

Palkittu Kouluvarsojen laatuarvostelussa KV-II -palkinnolla 8/2019
Palkittu Hevoskantakirjassa KTK-II -palkinnolla 8/2019
Palkittu Ch arvonimella 11/2019

Näyttelymenestys

NJ 06.08.2019 Chowter Sporthorses, BIS3 MVA-sert tuom. Lissu T
NJ 30.10.2019 Lallybroch, irtoSERT tuom. alaera
NJ 23.11.2019 Everholt Estate, irtoSERT tuom. Sorel

Kilpailutulokset

Kouluratsastus vt. / Ominaisuuspisteet (KRJ)
Kuuliaisuus ja luonne Tahti ja irtonaisuus

Päiväkirja ja valmennukset

00.00.0000 - Merkinnän otsikko (omistaja)

Lorem ipsum dolor sit amet, conubia aliquam, venenatis ullamcorper nec nec sit pede, fusce ullamco qui natoque. Vestibulum feugiat ultricies pellentesque pharetra augue turpis, ultrices eget wisi lobortis lectus ea, orci amet non eros lacus eget velit, ac libero aliquam non quae, eros cursus. Neque nunc ad integer tortor suspendisse, potenti et est semper mauris. Duis enim urna, eu libero volutpat eros pulvinar, morbi nec rutrum gravida tellus tempor, imperdiet nec tortor porttitor feugiat, id ornare pede phasellus ut donec hendrerit. Imperdiet netus ante, est eu, ac metus, mollis urna eget tristique interdum felis amet, ut non ultricies mi. Odio hac, erat sem sem sit non id, mollis cursus id nibh etiam, tempor id purus est duis, non lacus consequat rutrum eiusmod. Ac nonummy sit, eu nec mattis justo quis nascetur, in consequat, tempor enim ipsum cras, auctor proin dignissim sodales.